Drone ale Emiratelor Arabe Unite au bombardat un spital din Abugrein

Eduard Pascu |
Data publicării:

Dronele ale Emiratelor Arabe Unite care susțin forțele mareșalului Khalifa Haftar au bombardat un spital situat la sud de orașul Misrata, din nord-vestul Libiei, a anunțat armata libiană.

Atacul a provocat pagube materiale clădirii și ambulanțelor parcate în curtea unității medicale din Abugrein, localitate situată la 115 km sud de Misrata, a anunțat pe Facebook purtătorul de cuvânt al Operațiunii Volcano of Rage, condusă de Guvernul Acordului Național, transmite agenția Anadolu.

Armata libiană a obținut în ultimele zile victorii semnificative împotriva milițiilor loiale mareșalului Haftar. Sâmbătă, armata a lansat o operațiune militară pentru eliberarea orașelor din estul și centrul Libiei, la o zi după capturarea orașului strategic Tarhuna - ultima fortăreață a rupelor lui Haftar din vestul Libiei.

Cu o zi înainte mai multe drone ale Emiratelor Arabe Unite au fost doborâte de forțele Guvernului Acordului Național, recunoscut de ONU.

 

Citește și: Egiptul a trimis tancuri Abrams și elicopterele de atac la granița cu Libia (Video)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel