Evenimente

Vladimir Putin a declarat marţi că este neclar de ce o rusoaică, Maria Butina, a fost arestată în Statele Unite şi a fost acuzată că este agent al Rusiei, pentru că şefii serviciilor de informaţii ruse nu ştiu nimic despre această femeie, relatează Reuters.

Scris de: Crişan Andreescu       11 dec, 19:01

O aernavă a Armatei Române efectuează astăzi o misiune umanitară.

Scris de: Alexandru Nicolae       25 noi, 13:48

România, prin Jandarmeria Română, va semna textul declarației comune a Comandanţilor şi Directorilor Generali ai Asociaţiei Forţelor de Jandarmerie şi Poliţie cu Statut Militar Europene şi Mediteraneene. 

Scris de: Crişan Andreescu       22 oct, 17:29

Un avion al SUA s-a prăbușit în timpul unui exercițiu.

Scris de: Alexandru Nicolae       28 sep, 22:54

Milițiile rivale angajate în lupte aproape de Tripoli ar putea înceta focul în urma unui acord.

Scris de: Alexandru Nicolae       26 sep, 17:37

SUA sunt îngrijorate de decizia Rusiei de a furniza Siriei sisteme de rachete S-300, măsura fiind considerată a fi o "escaladare semnificativă" din partea Moscovei, potrivit lui John Bolton, consilier prezidenţial american pentru securitate naţională.

Scris de: Crişan Andreescu       25 sep, 11:19

Zeci de biciclişti i-au adus sâmbătă un omagiu 'fotografului Unirii', Samoilă Mârza, reconstituind traseul parcurs de acesta, pe bicicletă, în ziua de 1 Decembrie 1918 din satul său natal, Galtiu, până la Alba Iulia.

Scris de: Bogdan Cotiga       15 sep, 18:54

Festivalul 'AeroNautic Show 2018 - Lacul Morii Bucureşti', ediţia a IX-a, care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10,00, pe Lacul Morii din Capitală.

Scris de: Elena Badea       15 sep, 07:32

Mihai Fifor participă, vineri, la deschiderea simpozionului dedicat celebrării Marii Uniri şi a împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului. 

Scris de: Mihai Ciobanu       14 sep, 08:43

Vă invităm pe data de 15 Septembrie să petreceți o zi în natură și să aflați mai multe despre domeniile aerian și nautic la deja tradiționalul festival AeroNautic Show ce are loc fiecare an în prima sâmbătă dupa începerea școlii.

Scris de: S.I. Catalin       14 sep, 01:01

Victimele atentatelor de la 11 septembrie 2001 au fost comemorate, marţi, la Baza Militară Deveselu, în cadrul unei ceremonii la care au participat ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm. 

Scris de: Mihai Ciobanu       11 sep, 12:01

Libia este în stare de urgență după ce a început conflictul între cele două miliții rivale.

Scris de: Alexandru Nicolae       02 sep, 19:41

Avioanele de vânătoare Typhoon ale Forţele Regale Aeriene Britanice, aflate în la baza Mihai Kogălniceanu au interceptat  două avioane de luptă ruseşti, care s-au apropiat de spaţiul aerian al NATO, deasupra Mării Negre.

Scris de: Crişan Andreescu       22 aug, 12:24

Ziua Marinei Române este marcată anul acesta, în premieră, în şapte oraşe din ţară - Constanţa, Galaţi, Mangalia, Tulcea, Brăila, Bucureşti şi Cernavodă, manifestările încheindu-se miercuri, la Constanţa, cu cel mai mare spectacol naval al anului. 

15 aug, 07:22

Pe 14 august, de Ziua Recunoştinţei, marinarii militari vor participa la ceremonia militară şi religioasă organizată în memoria eroilor militari la Monumentul Marinarilor de pe faleza din Constanţa. 

Scris de: Mihai Ciobanu       14 aug, 07:20

Criza din Siria este subiectul unui summit care va avea loc între Turcia și Rusia.

Scris de: Vlad Manolache       12 aug, 21:23

Mii de marinari militari, zeci de nave și numeroase aparate de zbor sunt prezente la evenimentele organizate de Statul Major al Forțelor Navale pentru aniversarea Zilei Marinei Române.

Scris de: Vladimir Neagu       12 aug, 10:59

Mii de marinari militari, zeci de nave și numeroase aparate de zbor vor fi la evenimentele organizate de Statul Major al Forțelor Navale pentru aniversarea Zilei Marinei Române. 

Scris de: Vladimir Neagu       06 aug, 08:49

Aeroportul Internaţional 'Ştefan cel Mare' Suceava găzduieşte sâmbătă cea de-a şaptea ediţie a spectacolului aviatic 'Suceava Air Show', organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean (CJ).

Scris de: Elena Badea       03 aug, 14:56

Clip deopotrivă emoţionant cât şi spectaculos publicat de Ministerul Apărării de Ziua Imnului Naţional. 

Scris de: Mihai Ciobanu       29 iul, 19:59

BIAS 2018 aduce pe cerul Capitalei peste o sută de aeronave. Sunt așteptați la eveniment aproximativ o sută de mii de oameni. 

Scris de: Vladimir Neagu       27 iul, 13:52

Are loc pe: 28 Iulie
29 iulie, Ziua Imnului Național. Ziua Imnului Naţional va fi sărbătorită duminică, 29 iulie, în toate garnizoanele din țară, anunță MApN. 

Scris de: Vladimir Neagu       27 iul, 13:44

Are loc pe: 29 Iulie
Cel mai mare show aerian din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition are loc sâmbătă, 28 iulie 2018, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–„Aurel Vlaicu" și Romaero şi este organizat de Compania Naţională Aeroporturi...

Scris de: Elena Badea       24 iul, 18:07

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a transmis un mesaj cu prilejul sărbătoririi, în data de 20 iulie, a Zilei Aviaţiei Române.

Scris de: Mihai Ciobanu       20 iul, 10:06

România va participa la Jocurile Invictus ce se vor desfășura, între 20 și 27 octombrie 2018, în Australia, la Sydney, cu o echipă formată din 15 militari răniți ca urmare a participării la acțiuni militare.

Scris de: Cristina Alexandrescu       17 iul, 12:45

Are loc pe: 20 Octombrie
În acest weekend are loc cel mai îndrăgit show aviatic de pe litoral, AEROMANIA.

Scris de: Elena Badea       14 iul, 08:45

Mai sunt doar două săptămâni până la cel mai mare show aerian - BIAS 2018.

Scris de: Elena Badea       13 iul, 08:58

Are loc pe: 28 Iulie
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi la Summitul Alianţei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. 

Scris de: Mihai Ciobanu       09 iul, 16:05

Liderii statelor din NATO se reunesc miercuri şi joi, la Bruxelles, în cadrul unui nou summit, într-un moment tensionat în tabăra statelor occidentale, divizată de problema iraniană și de intenția administrației Trump de  amări taxele vamale pentru țările UE.

DR       09 iul, 08:54

Mircea Duşa, secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, a subliniat beneficiul prezenţei forţelor armate SUA în România.

Scris de: Mihai Ciobanu       26 iun, 16:24

Click pentru a naviga in paginile din categoria EVENIMENTEurmatoarea

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Copyright 2018 - Toate drepturile rezervate.
defense.n-nxt.26