Avioane rusești au aprovizionat cu armament forțele loiale mareșalului Khalifa Haftar

Eduard Pascu |
Data publicării:
Luptători din Armata Națională Libiană, aflaţi sub comanda mareşalului lui Khalifa Haftar
Luptători din Armata Națională Libiană, aflaţi sub comanda mareşalului lui Khalifa Haftar

Avioane rusești au efectuat zboruri pentru transport de armament către forțele loiale mareșalului Khalifa Haftar, anunță forțele Guvernului Acordului Național, recunoscut de ONU.

Duminică, armata libiană a anunțat că avioane de transport rusești au făcut noi transporturi militare către forțele loiale comandantului Khalifa Haftar. Generalul Abdulhadi Dirah, purtătorul de cuvânt al Operațiunii Sirte-Jufra Joint a declarat că avioane de tip Ilyushin au efectuat sase zboruri către provinciile Sirte și Jufra, transmite Anadolu.

Alte două zboruri au fost efectuate pentru a transporta trupe și armament din Siria spre Benghazi, al doilea cel mai mare oraș libian și care este comandamentul forțelor Haftar, a mai spus Dirah.

Citește și: Statele Unite combat minciunile Moscovei. Pentagonul aduce noi dovezi ale prezenţei avioanelor ruseşti în Libia

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel