Forțele GNA continuă cuceririle: Au căzut două orașe conduse până acum de forțele lui Haftar

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Armata libiană a capturat două orașe din apropierea graniței tunisiene din mâinile milițiilor loiale mareșalului Khalifa Haftar, transmite agenția Anadolu.

Cucerirea celor două orașe a fost anunțată de biroul de presă al operațiunii Burkan Al-Ghadab (Vulcano of Rage), condusă de Guvernul Acordului Național recunoscut de ONU.

"Forțele noastre au intrat în orașele Badr și Tij cu sprijinul rezidenților", a anunțat biroul de presă într-o postare pe Facebook, fără a furniza alte detalii.

Televiziunea din Febrayer TV (Februarie TV) a difuzat un videoclip în care era prezentată desfășurarea vehiculelor militare GNA în orașul Badr, după ce l-au eliberat de milițiile loiale lui Haftar.

Luni, armata libiană a recucerit baza aeriană strategică Al-Watiya, situată la sud de Tripoli, care s-a aflat sub controlul forțelor loiale mareșalului Haftar timp de aproximativ șase ani, reușind să confiște chiar și un sistem Pantsir.

CITEȘTE ȘI: Libia: Armata mareşalului Haftar a pierdut o bază strategică. GNA a confiscat un sistem rusesc Pantsir (Foto/Video)

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel