Atac armat asupra ministrului de Interne din Libia

Eduard Pascu |
Data publicării:

Ministrul libian de Interne Fathi Bashagha a supraviețuit duminică unei tentative de asasinat, a confirmat ministerul său.

Într-o declarație, Ministerul de Interne a anunțat că asupra convoiului în care se afla Fathi Bashagha s-a executat foc dintr-un vehicul pick-up înarmat cu mitraliere în timp ce se întorcea la reședința sa la ora 15:00. ora locală în capitala Tripoli, transmite Anadolu.

Bashagha a scăpat ”nevătămat” și se află în stare bună, a spus ministerul. În timp ce unul dintre agenții săi de securitate a fost rănit în timpul ciocnirii, unul dintre agresori a fost ucis și alți doi arestați, a adăugat ministerul.

Pe 5 februarie, grupurile politice rivale din Libia au convenit în timpul negocierilor intermediate de ONU la Geneva să formeze un guvern interimar de unitate care să conducă țara până la alegerile din decembrie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel