Rebelii houthi au bombardat obiective din Arabia Saudită

Eduard Pascu |
Data publicării:

Rebelii houthi au folosit drone și rachete balistice pentru a bombarda obiective strategice din regiunea Asir din Arabia Saudită.

Potrivit presei din Yemen, patru rachete balistice și șapte drone încărcate cu explozibili au lovit ținte din orașul Khamis Mushait situat în sud-vestul provinciei Abha, cât și din orașul Asir, capitala provinciei cu același nume, transmite Tasnim.

Aceeași sursă precizează că a fost vizată de bombardamente Baza Aeriană King Khalid din Khamis Mushait cât și Aeroportul Internațional Abha. Coaliția condusă de saudiți a susținut luni că a interceptat și a distrus rachetele și dronele și nu au fost înregistrate victime fără a menționa însă dacă au fost pagube materiale. 

Atacul a avut loc după ce, duminică, avioanele de luptă saudite au bombardat obiective în orașul Washhah din regiunea Hajjah. Sursele precizează că în urma bombardamentelor saudite zece de civili ar fi fost uciși iar alți doi răniți.

Citește și: BAE Systems, un furnizor important de armament pentru Coaliția condusă de Arabia Saudită

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel