Schimb de focuri pe aeroportul din Kabul | Atacatori neidentificaţi au ucis un ofiţer de securitate afgan

DefenseRomania Team |
Data publicării:
Militari americani pe Aeroportul Internaţional Kabul. Sursa Foto: Twitter DoD.
Militari americani pe Aeroportul Internaţional Kabul. Sursa Foto: Twitter DoD.

Un ofiţer de securitate afgan a fost ucis luni dimineaţă într-un schimb de focuri între forţele afgane de securitate, soldaţi germani şi americani cu atacatori neidentificaţi la poarta nordică a aeroportului militar din Kabul, informează dpa.

Alte trei persoane au fost rănite, comunică Bundeswehr-ul (armata germană) pe Twitter, precizând că niciunul dintre cei răniţi nu este de naţionalitate germană.

Alte detalii cu privire la acest incident nu sunt cunoscute deocamdată.

Aeroportul militar din Kabul este o scenă a haosului de când talibanii au cucerit capitala afgană în 15 august, în timp ce forţe americane şi internaţionale încearcă să-şi evacueze cetăţenii şi pe afganii vulnerabili.

Forţele străine din Afganistan nu au cerut prelungirea datei limită de 31 august pentru retragerea din ţară, a declarat luni pentru Reuters un consilier juridic de rang înalt al conducerii talibanilor, după ce preşedintele american Joe Biden spusese că trupele SUA ar putea rămâne mai mult timp pentru a superviza o evacuare "dură şi dureroasă"

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel