Viorica Dăncilă, mesaj de ziua veteranilor

Vlad Manolache |
Data actualizării: | Data publicării:
Viorica Dancila
Viorica Dancila

 Viorica Dăncilă a transmis, astăzi, cu ocazia Zilei Veternalilor de Război un mesaj emoționant.

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj emoționant veteranilor de război, a căror zi este cinstită astăzi. “Ziua Veteranilor de Război pe care o cinstim astăzi ne oferă ocazia să ne arătăm recunoștința față de eroii care au luptat pentru acest popor, pentru faptele de arme, curajul și puterea de sacrificiu pe care le-au pus în slujba României”, se arată în comunicatul Guvernului României.

Să transmitem generațiilor respectul pentru istorie

“Lecțiile de patriotism pe care le transmit veteranii de război au o însemnătate aparte pentru noi toți, mai ales în Anul Centenar. E important să transmitem și generațiilor viitoare respectul pentru istoria acestui popor și față de moștenirea  pe care aceștia ne-au lasat-o, România. Felicit Armata Română pentru modul în care îi onorează pe veteranii noștri, iar celor care sunt în viață le doresc sănătate și la multi ani!”, se mai arată în comunicat.

[citeste si]

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel