US Marine Corps folosește noul vehicul JLTV în insula Hokkaido

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

US Marine Corps a anunțat că noile vehicule Joint Light Tactical Vehicles (JLTV) sunt folosite în cadrul unui exercițiu în insula Hokkaido, transmite defence blog. 

Este pentru prima dată când JLTV-urile ce aparțin US Marine Corps din cadrul Regimentului 4, Divizia a 3-a au fost folosite în timpul exercițiului de antrenament din acest an din Japonia.

Northern Viper este un exercițiu de antrenament programat în mod regulat, care este conceput pentru a îmbunătăți capacitățile de apărare dintre SUA și Japonia, expunând membrii ambelor forțe la antrenamente intense într-un mediu auster, permițându-le să își perfecționeze abilitățile", transmite Divizia 3 a US Marine Corps.

Comandamentul Indo-Pacific al SUA a anunțat anterior că a treia divizie a primit noul vehicul Joint Light Tactical, care va înlocui vehiculul HMMWV (Humvee) folosit în prezent de US Marine Corps.

Pe măsură ce tehnologia progresează, la fel și necesitatea de a transporta echipamente noi pentru a susține și proteja pușcașii pentru a finaliza misiunile. HMMWV-urile sunt supraîncărcate peste sarcina lor prevăzută.

JLTV este echipat cu un motor mai puternic care îi permite o sarcină utilă de aproximativ 2.500 de kilograme în plus și este echipat cu noi kituri de protecție balistică.

Vezi și: Nou tip de turelă pentru vehiculele ușoare blindate

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel