US Marine Corps folosește noul vehicul JLTV în insula Hokkaido

Eduard Pascu / 27 ian 2020 / 12:01

US Marine Corps a anunțat că noile vehicule Joint Light Tactical Vehicles (JLTV) sunt folosite în cadrul unui exercițiu în insula Hokkaido, transmite defence blog. 

Este pentru prima dată când JLTV-urile ce aparțin US Marine Corps din cadrul Regimentului 4, Divizia a 3-a au fost folosite în timpul exercițiului de antrenament din acest an din Japonia.

Northern Viper este un exercițiu de antrenament programat în mod regulat, care este conceput pentru a îmbunătăți capacitățile de apărare dintre SUA și Japonia, expunând membrii ambelor forțe la antrenamente intense într-un mediu auster, permițându-le să își perfecționeze abilitățile", transmite Divizia 3 a US Marine Corps.

Comandamentul Indo-Pacific al SUA a anunțat anterior că a treia divizie a primit noul vehicul Joint Light Tactical, care va înlocui vehiculul HMMWV (Humvee) folosit în prezent de US Marine Corps.

Pe măsură ce tehnologia progresează, la fel și necesitatea de a transporta echipamente noi pentru a susține și proteja pușcașii pentru a finaliza misiunile. HMMWV-urile sunt supraîncărcate peste sarcina lor prevăzută.

JLTV este echipat cu un motor mai puternic care îi permite o sarcină utilă de aproximativ 2.500 de kilograme în plus și este echipat cu noi kituri de protecție balistică.

Vezi și: Nou tip de turelă pentru vehiculele ușoare blindate

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy