US Air Force a testat, pentru Forțele Speciale, un nou sistem de transport pentru snowmobile în aeronave CV-22 Osprey

Eduard Pascu |
Data publicării:

US Air Force a început testarea celui mai nou sistem de încărcare și transport pentru snowmobile, care a fost dezvoltat special pentru aeronavele CV-22 Osprey, transmite defence blog.

Snowmobilul este probabil cea mai neconvențională marfă transportată, în cadrul operațiunilor speciale, cu CV-22 Osprey, dar în prezent, acest tip de vehicul special este foarte necesar pentru operațiuni militare ascunse la Polul Nord.

Potrivit comunicatului recent al serviciilor, piloții din cadrul Escadrilei 352 Special Operations au testat Snowmobile Loading And Transportation System sau SLATS, în Norvegia.

Inginerii US Air force care au dezvoltat noul sistem pentru snowmobile au spus că acesta permite încărcarea rapidă și eficientă a echipamentelor în aeronavele СV-22, față de varianta anterioară compusă dintr-un covor de cauciuc și acorare cu carabine.

SLATS ar putea fi un semnal pe care Pentagonul îl face serios în legătură cu disputele asupra suveranității arctice.

Vezi și: Forțele Speciale din Rusia au primit AK-12 Kalașnikov

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel