Forțele Speciale din Rusia au primit AK-12 Kalașnikov

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Forțele Speciale ale Rusiei continuă să primească noile arme de asalt Kalașnikov AK-12.

Peste 700 de arme de asalt Kalașnikov au ajuns la trupele speciale staționate în sudul Rusiei, în regiunea Krasnodar, precizează agenția de presă TASS care citează biroul de presă militar.

Urmează ca trupele din cadrul Forțelor Speciale ale Rusiei să înceapă testarea noilor arme de asalt livrate de Kalașnikov. Grupul rus intenționează să livreze 112.500 arme de asalt AK-12 trupelor din cadrul armatei Rusiei până în 2021. Amintim că livrările au început deja din luna decembrie a anului trecut.

Noile AK-12 Kalașnikov beneficiază de calități egonomice superioare în comparațile cu versiunile anterioare AK-74M și AKM. Noile arme de asalt beneficiază de o precizie mai mare iar durata de viață a fost prelungită.

Kalașnikov AK-12 a fost dezvoltată ca parte a programului ”Ratnik” (Soldatul viitorului). Kalașnikov AK-12 are calibrul de 5,45 mm.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel