Poliția Română implementează tehnologii avansate pentru sporirea siguranței

Tudor Curtifan / 21 mai 2019 / 12:10
Poliția Română
Poliția Română

Partenerul local al Motorola Solutions în România, ASTI International, a fost selectat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, în urma unei licitaţii, să echipeze ofiţerii de poliţie cu staţii radio digitale TETRA (Terrestrial Trunked Radio) de ultimă generaţie.

Contractul de 18 luni prevede livrarea a 10.000 de staţii radio portabile MTP3550 TETRA de către Motorola Solutions. Staţiile radio MTP3000 au caracteristici esenţiale pentru asigurarea siguranţei ofiţerilor de poliţie în timpul misiunilor, dar şi pentru eficacitatea operaţiunilor acestora. Staţiile radio de ultimă generaţie prezintă îmbunătăţiri semnificative, cum ar fi acoperire performantă la distanţe mari şi în interiorul clădirilor, precum și conectivitate îmbunătățită și robustețe care oferă cel mai bun sunet posibil în timpul misiunilor critice. În plus, funcționalitatea "om la pământ" sporeşte siguranța ofițerilor prin alertarea automată a centrului de comandă atunci când un agent are nevoie de ajutor, potrivit unui comunicat emis către DefenseRomania.

„Motorola Solutions este de peste 25 de ani un partener de încredere pentru organizațiile însărcinate cu siguranța publică din România, oferind soluții radio digitale TETRA extrem de fiabile și sigure. În vremuri în care rata criminalității creşte și amenințările globale sunt tot mai multe, soluțiile de aplicare a legii în misiuni critice - care îi ajută pe cei care intervin de urgenţă să acţioneze rapid şi eficient - sunt mai importante ca oricând”, mai scrie sursa citată.

"Suntem extrem de mândri că Poliția Română continuă să ne considere un partener de încredere și ne păstrăm angajamentul de a contribui la siguranţa cetățenilor români și a celor care intervin de urgenţă", a declarat Michael Kaae, vicepreședinte Motorola Solutions pentru ţările nordice, Rusia și Europa de Est.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy