JCET 2019. Salturi cu parașuta în cadrul exercițiului ce reunește armatele din Republica Moldova, România și SUA - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Armata Națională din Republica Moldova a efectuat salturi militare cu parașuta în cadrul exercițiului „Joint Combined Exchange Training", care reunește militari și din Armata României și Armata SUA.

Militarii din trupele cu destinaţie specială ale Armatei Naţionale au executat salturi cu paraşuta la Centrele militare de instruire ale Armatei Naționale, în cadrul exerciţiului „JCET 2019" (Joint Combined Exchange Training).

Paraşutările au fost efectuate de la înălţimea de 350 de metri.

Exerciţiul cuprinde şedinţe de instruire tactică, trageri de evaluare, precum şi misiuni specifice în teren, informează Ministerul Apărării din Republica Moldova. Antrenamentele au ca scop dezvoltarea capabilităţilor pentru executarea misiunilor speciale, antrenarea comună şi efectuarea unui schimb de experienţă între contingentele celor trei armate.

Exerciţiul „Joint Combined Exchange Training" se desfăşoară în perioada 4 februarie-28 martie curent şi reuneşte militari ai Armatei Naţionale, Armatei Române şi Armatei SUA.

Video:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel