Imagini video de la testele US Marine Corps ale noului Amphibious Assault Vehicle

Eduard Pascu / 05 feb 2020 / 15:37

US MArine Corps a dat publicității imagini filmate în timpul testelor efectuate cu noul Amphibious Assault Vehicle la baza Pendleton, transmite defence blog.

Serviciul Amphibious Vehicle Branch al US Marine Corps a testat cel mai nou vehicul amfibiu, care va înlocui actualul vehicul Amfibiu Assault. Testarea a constat în îmbarcarea și debarcarea dintr-o navă maritimă pentru a evalua și verifica cât de bine se poate integra noul vehicul de luptă amfibiu cu transportul naval. Aceasta a fost prima dată când pușcașii marini au operat noul vehicul pe o navă.

Conform BAE Systems, această platformă 8 × 8 fabricată în parteneriat cu Iveco Defense Vehicles oferă un amestec unic de adevărate capacități amfibie în ocean deschis, mobilitate terestră, supraviețuire, încărcătură utilă și potențial de upgradare pentru a satisface nevoile operaționale ale US Marine Corps (USMC).

Vehiculul poate transporta 13 pușcași marini iar echipajul vehicului poate fi suplimentat cu încă trei oameni în funcție de misiune. 

 

 

 

Vezi și: US Marine Corps testează pe mare noul Amphibious Assault Vehicle

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy