Imagini video de la testele US Marine Corps ale noului Amphibious Assault Vehicle

Eduard Pascu |
Data publicării:

US MArine Corps a dat publicității imagini filmate în timpul testelor efectuate cu noul Amphibious Assault Vehicle la baza Pendleton, transmite defence blog.

Serviciul Amphibious Vehicle Branch al US Marine Corps a testat cel mai nou vehicul amfibiu, care va înlocui actualul vehicul Amfibiu Assault. Testarea a constat în îmbarcarea și debarcarea dintr-o navă maritimă pentru a evalua și verifica cât de bine se poate integra noul vehicul de luptă amfibiu cu transportul naval. Aceasta a fost prima dată când pușcașii marini au operat noul vehicul pe o navă.

Conform BAE Systems, această platformă 8 × 8 fabricată în parteneriat cu Iveco Defense Vehicles oferă un amestec unic de adevărate capacități amfibie în ocean deschis, mobilitate terestră, supraviețuire, încărcătură utilă și potențial de upgradare pentru a satisface nevoile operaționale ale US Marine Corps (USMC).

Vehiculul poate transporta 13 pușcași marini iar echipajul vehicului poate fi suplimentat cu încă trei oameni în funcție de misiune. 

 

 

 

Vezi și: US Marine Corps testează pe mare noul Amphibious Assault Vehicle

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel