US Marine Corps testează pe mare noul Amphibious Assault Vehicle

Eduard Pascu / 04 feb 2020 / 16:26

Conform unui comunicat al US Marine Corps specialiști din cadrul serviciului de testare și susținere a sistemelor tactice al armei au executat, pe durata mai mult zile, o serie de teste cu noul Amphibious Assault Vehicle (AAV), transmite defence blog.

Testele au fost executate la baza Camp Pendleton din California și au fost sprijinite de nava de transport amfibiu USS Somerset (LPD 25). A fost pentru prima dată când vehiculul a fost urcat la bordul unui vas.

Încercările s-au desfășurat pe durata mai multor zile și au constat în îmbarcarea și debarcarea vehiculului și a mai multe operațiuni la bord. Soldații au efectuat operațiunile de îmbarcare și debarcare în timp ce nava se deplasa cu viteze diferite și cu noul AAV configurat la greutăți diferite. În timp ce se aflau în interiorul navei, pușcașii marini au testat capacitățile de remorcare, împingere și tragere ale AAV.

"Faptul că a trecut testele cu brio aduce AAV-ul mai aproape de asigurarea unui loc din istoria US Marine Corps", a declarat maiorul Justin Davis, comandant al serviciului de testare al US Marine Corps.

Vezi și: US Marine Corps testează noile vehicule amfibii

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy