Forțele Speciale Române au anunțat prelungirea perioadei de recrutare

Tudor Curtifan / 20 mai 2020 / 10:23
Coborâre în rapel din elicopter. Sursă foto: Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale
Coborâre în rapel din elicopter. Sursă foto: Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale

Forțele pentru Operații Speciale Române au anunțat prelungirea perioadei de înscriere.

Potrivit unui anunț al Forțelor Speciale Române, pe pagina de Facebook, perioada de înscriere pentru cursul de formare a subofițerilor în activitate a fost prelungită până la data de 15 iunie 2020.

„Pentru informaţii suplimentare sunaţi la nr. de telefon: 0368.734.224 (Școala de aplicație a Forţelor pentru Operaţii Speciale) 0265.218.571 (Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale)”, transmis Forțele Speciale celor care doresc să participe la concurs.

Există disponibile 60 de locuri.

Acestea sunt repartizate astfel: 20 de locuri la specialitatea militară Forțe Speciale și 40 de locuri la specialitatea militară Parașutiști și Comando. Pentru ultima specialitate, pot candida și civili din afara și din cadrul MApN.

Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale este structura subordonată Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale care asigură pregătirea și perfecționarea prin cursuri și programe de instruire a ofițerilor, maiștrilor militari, subofițerilor, soldaților și gradaților profesioniști în arma forțe pentru operații speciale, precizează SAFOS pe site-ul oficial.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy