Un elicopter rus Ka-27 a aterizat pe o autostradă și a respins un 'atac' asupra unui oraș din Rusia (Video)

Darius Muresan |
Data publicării:

Rușii au simulat un atac asupra unui oraș rusesc în care un elicopter naval Ka-27PS a intervenit, a aterizat pe autostradă iar trupele speciale au neutralizat atacatorii.

Zvezda TV, publicația Ministerului Apărării de la Moscova a anunțat că pentru prima dată, un elicopter naval Ka-27PS al Flotei Pacificului a aterizat și a decolat de pe o autostradă din Rusia în cadrul unui exercițiu militar.

Potrivit scenariului, un grup inamic a încercat să pătrundă în orașul rusesc Petropavlovsk Kamchatsky din regiunea Kamceatka, în Orientul Îndepărtat Rus.

Elicopterul a aterizat pe autostradă, iar soldații trupelor speciale de la bordul acestuia au blocat mașina în care se aflau atacatorii pe care i-a neutralizat.

Pe durata exercițiului, traficul pe autostradă a fost restricționat, mai scrie sursa citată care a publicat imagini din cadrul manevrelor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel