Trupele antitero au intervenit în Tulcea după ce un bărbat a anunțat că e înarmat și a luat ostatici. Alarma a fost falsă

Darius Muresan / 30 apr 2020 / 18:35

Un individ a anunțat azi că este înarmat și a luat ostatici în clădirea teatrului "Jean Bart" din Tulcea. Alarma a fost falsă, dar forțele antitero din România au intervenit conform procedurilor.

Zeci de forțe de ordine s-au deplasat la fața locului după anunțul cu privire la luarea de ostatici, informează Pro TV care anunță că la teatrul cu pricina a ajuns și un negociator. 

Incidentul a avut loc în această dimineață.

Trupele antitero au intrat în dipozitiv, în timp ce alte forțe de ordine se aflau pregătite și ele să să descindă în clădirea teatrului. Alte forțe au fost dislocate pe acoperișul clădirii pentru a coborî în rapel în cazul în care situația o impunea.

Bărbatul care a sunat și a anunțat că e înarmat și a luat ostatici în clădirea teatrului din Tulcea a urmărit cel mai probabil operațiunea forțelor antitero deoarece acesta a sunat din nou la sosirea trupelor și a cerut oprirea acțiunii. 

Potrivit postului de televiziune România TV, bărbatul care a sunat și a anunțat că a luat ostatici nu a fost încă identificat. Acesta riscă o amendă și, totodată dacă va fi identificat va achita costul intervenției. Sursa citată precizează că la intervenție au luat parte trupe antitero ale SRI, Jandarmerie și Poliție.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy