Radu Tudor, apel pentru recuperarea veteranilor români

Vladimir Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:
Militari români
Militari români

Jurnalistul Radu Tudor a făcut un apel către români să doneze câte 2 euro pentru primul centru de recuperare a militarilor români răniți în teatrele de operațiuni. 

”Vă rog să notați și să trimiteți un SMS la 8833. Tinerii veterani ai Armatei Române, cei care au fost răniți în teatrele de operațiuni, cei care au sechele fizice și psihice în urma unor atentate, unor incidente grave în care au fost implicați au nevoie de sprijinul nostru și al dvs. Eu am dat mesaj la 8833 și vă rog și pe dvs. s-o faceți pentru că tinerii veterani ai Armatei Române, răniți și cu probleme, vor să facă un centru de recuperare la Târgoviște și au nevoie, pe lângă sprijinul autorităților, de sprijinul nostru. Îmi doresc ca fiecare dintre dvs să dea 2 euro pentru acei tineri militari ai Armatei Române, care au adus atât de multe beneficii țării noastre, securității și apărării. Gândiți-vă bine și vă rog să faceți acest gest" a spus jurnalistul Radu Tudor la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire”. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel