Paza de coastă americană a capturat un submarin cu droguri (Video)

S.I. Catalin / 25 sep 2019 / 15:33

Paza de Coastă americană a capturat un "submarin cu narcotice" care ducea aproximativ 5 tone de cocaină în valoare de 165 de milioane de dolari.

Vasul, semi-submersibil, cu o lungime de 12 metri, a fost descoperit în Pacificul de Est, la începutul lunii septembrie, potrivit CNN.

Paza de Costă americană a interceptat vasul care transporta droguri cu ajutor naval columbian.

După identificarea acestuia a urmat o perioadă în care s-a aflat sub atentă supraveghere. În cele din urmă, Paza de Coastă a preluat controlul şi a arestat patru persoane implicate direct în traficul ilegal de substanţe interzise. Organizatorii acţiunii au fost nevoiţi să arunce mai mult de 500 de kilograme de la bordul navei din motive care au ţinut de stabilitatea submarinului cu narcotice.

Comandantul vasului Pazei de Coastă, Matthew Waldron, a oferit o scurtă declaraţie celor de la CNN în care şi-a exprimat fericirea pe care o resimte ştiind că operaţiunea a fost una de succes. În plus, el a subliniat că aceasta acţiune a fostuna fără precedent.

,,Nu există cuvinte pentru a descrie sentimentul pe care îl trăieşte echipa Valiant acum", a spus Matthew Waldron, comandatul vasului Pazei de Coastă.

,,În 24 de ore, echipa a trecut Ecuatorul şi a interceptat un semi-submarin încărcat cu droguri", a adăugat el, precizând că acţiunea a fost fără precedent.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy