Grupul Wagner caută traducători în arabă și franceză: Mercenarii nu renunţă la activităţile lor din Siria

Nicolae Iordan |
Data actualizării: | Data publicării:
Compania privată de mercenari ruși Wagner Group. Foto: Portalul de propagandă pro-Kremlin RealTribune.ru
Compania privată de mercenari ruși Wagner Group. Foto: Portalul de propagandă pro-Kremlin RealTribune.ru

Grupul Wagner din Rusia caută traducători în limbile arabă și franceză pentru activităților sale în desfășurare în Siria și o serie de țări africane, pentru care asigură o rentabilitate financiară decentă.

Grupul, condus de Evgheni Prigojin care a dispărut după rebeliunea eșuată, a publicat un anunț pentru angajarea de traducători în arabă și franceză, după cum menționează site-ul american "SITE", specializat în monitorizarea extremismului pe internet.

Anunțul a coincis cu ambiguitatea statutului companiei private ruse, ale cărei activități în străinătate, în special în Siria și multe țări africane, precum Sudan, Republica Centrafricană și Mali, nu păreau să fie afectate.

Wagner a transmis prin Telegram: "Sunt necesari specialiști în traducere" în arabă și franceză, potrivit SITE.

Grupul a oferit "compensații financiare decente și respectuoase, asigurări și cele mai bune echipamente", precum și "oportunitatea de a vedea lumea".

După evenimentele de luna trecută, incertitudinea rămâne încă în jurul viitorului și statutului grupului în Rusia, precum și a sorții lui Evgheni Prigojin.

Președintele belarus Alexandr Lukașenko, care a mediat în final relația dintre Prigojin și președintele rus Vladimir Putin, a confirmat pe 27 iunie că șeful lui Wagner se află în Belarus, așa cum a fost prevăzut în acordul de mediere.

Ulterior, Lukașenko s-a întors și a declarat pe 6 iulie că șeful Wagner este în Rusia. Întrebat despre această problemă, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Moscova "nu monitorizează" mișcările lui Prigojin.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel