Terorism

Şaizeci şi doi de militanţi Al-Shabaab au fost ucişi în atacuri aeriene desfăşurate de SUA în Somalia în weekend, cele mai recente dintr-o serie de atacuri ale armatei americane în această ţară din estul Africii ca parte a campaniei antiteroriste

Scris de: Tudor Curtifan       17 dec, 14:57

FSB, serviciul secret al Federației Ruse și succesorul KGB-ului, a anunțat că peste 10.000 de persoane au fost interzise în Rusia. 

Scris de: Darius Muresan       12 dec, 18:45

Cel puţin 18 soldaţi afgani au fost ucişi în noaptea de joi spre vineri în cursul unui atac al talibanilor ce a avut loc în provincia Herat (vestul țării).

Scris de: Tudor Curtifan       07 dec, 11:45

Cel puţin patru persoane au murit joi într-un atentat cu maşină-capcană asupra unei secţii de poliţie în sud-estul Iranului.

Scris de: Tudor Curtifan       06 dec, 10:35

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a declarat miercuri preocupat de numărul mare de victime din rândul forţelor de securitate afgane şi de riscul ca Afganistanul să fie folosit ca bază pentru grupări teroriste.

Scris de: S.I. Catalin       05 dec, 21:11

Un soldat american cantonat în Hawaii a fost condamnat marţi la 25 de ani de închisoare pentru că a încercat să ajute gruparea Statul Islamic (ISIS), căreia îi jurase credinţă. Anunțul a fost făcut de Departametul de Justiție din SUA.

Scris de: Tudor Curtifan       05 dec, 09:05

Coaliţia internaţională antijihadistă din Siria a anunţat duminică seară că a lovit un responsabil-cheie al grupării Stat Islamic (ISIS) implicat în asasinarea lucrătorului umanitar american Peter Kassig şi a altor prizonieri occidentali ai ISIS.

Scris de: Tudor Curtifan       03 dec, 09:18

Cel puţin zece persoane au fost ucise într-un dublu atac revendicat de talibani care a avut loc miercuri în estul capitalei Kabul şi care a vizat o companie de securitate britanică.

Scris de: Tudor Curtifan       28 noi, 20:34


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Copyright 2018 - Toate drepturile rezervate.
defense.n-nxt.25