A început cel mai important exercițiu al Forțelor pentru Operații Speciale (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:
Sursă foto: Forțele pentru Operații Speciale Române
Sursă foto: Forțele pentru Operații Speciale Române

Peste 800 de militari români, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice terestre, aeriene şi navale, împreună cu circa 150 de militari străini din ţări aliate sau partenere (Georgia, Grecia, Marea Britanie, Republica Moldova, Polonia, Portugalia şi SUA) se vor antrena, în perioada 1 - 12 noiembrie, în facilităţi de instruire ale Armatei României, unde se va desfăşura Exerciţiul Forţelor pentru Operaţii Speciale Junction Strike 2021 (JUST 21).

În perioada 1-12 noiembrie, în facilități de instruire ale Armatei României şi în zonele din vecinătatea localităților Reghin, Brădet, Miercurea Ciuc, Mihail Kogălniceanu și Sângiorgiu de Mureș se va desfășura exercițiul Forțelor pentru Operații Speciale JUNCTION STRIKE 2021 (JUST 21).

Astfel, peste 800 de militari români, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice terestre, aeriene și navale, împreună cu circa 150 de militari străini din țări aliate sau partenere (Georgia, Grecia, Marea Britanie, Republica Moldova, Polonia, Portugalia și Statele Unite ale Americii) se vor antrena pe baza unui scenariu fictiv, asociat războiului hibrid, în cadrul unor structuri de nivel operativ și tactic, în format multinațional și interinstituțional.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel