Sergenții din armata Republicii Moldova, instruiți de experți NATO

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grup de experţi din cadrul Programului de consolidare a instruirii în domeniul militar (DEEP) efectuează, în perioada 4-7 martie curent, o vizită la Ministerul Apărării din Republica Moldova.

Activitatea, la care participă comandanţii şi sergenţii principali din toate unităţile militare, are ca scop dezvoltarea sistemului de management al resurselor umane şi ştiinţei militare, cu accent pe consolidarea relaţiei dintre corpul de ofiţeri şi sergenţi al Armatei Naţionale, potrivit unui comunicat al ministerului.

În cadrul vizitei, experţii desfăşoară şedinţe de instruire privind structura, rolul şi particularităţile sistemului de pregătire a efectivului de sergenţi conform standardelor NATO.

Cei prezenţi studiază procesul de învăţământ militar pentru sergenţi, managementul schimbărilor şi rolul echipei de comandă, leadership-ul, modalităţile de consiliere, îndrumare, mediere şi comunicare eficientă dintre comandanţi şi sergenţi.

Vizita se desfăşoară în contextul implementării DEEP în Armata Naţională.

Programul de consolidare a instruirii în domeniul Apărării (DEEP) a demarat în anul 2009 şi are ca obiectiv modernizarea învăţământului militar din ţara noastră.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel