Sergenții din armata Republicii Moldova, instruiți de experți NATO

S.I. Catalin / 04 Martie 2019 / 13:40

Un grup de experţi din cadrul Programului de consolidare a instruirii în domeniul militar (DEEP) efectuează, în perioada 4-7 martie curent, o vizită la Ministerul Apărării din Republica Moldova.

Activitatea, la care participă comandanţii şi sergenţii principali din toate unităţile militare, are ca scop dezvoltarea sistemului de management al resurselor umane şi ştiinţei militare, cu accent pe consolidarea relaţiei dintre corpul de ofiţeri şi sergenţi al Armatei Naţionale, potrivit unui comunicat al ministerului.

În cadrul vizitei, experţii desfăşoară şedinţe de instruire privind structura, rolul şi particularităţile sistemului de pregătire a efectivului de sergenţi conform standardelor NATO.

Cei prezenţi studiază procesul de învăţământ militar pentru sergenţi, managementul schimbărilor şi rolul echipei de comandă, leadership-ul, modalităţile de consiliere, îndrumare, mediere şi comunicare eficientă dintre comandanţi şi sergenţi.

Vizita se desfăşoară în contextul implementării DEEP în Armata Naţională.

Programul de consolidare a instruirii în domeniul Apărării (DEEP) a demarat în anul 2009 şi are ca obiectiv modernizarea învăţământului militar din ţara noastră.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Copyright 2020 - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy