Forțele Speciale ale Rusiei au fost echipate cu noul model de pușcă de asalt AK-74M

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Militarii din cadrul Forțelor Speciale ale Rusiei au primit 6.000 de puști model AK-74M. 

Comandantul serviciului de rachete și armament de artilerie al districtului militar central al Rusiei, locotenentul colonel Mihail Kuzin, a declarat că unitățile combinate de armament și de recunoaștere din districtul său au primit "6.000 puști de asalt AK-74M cu kiturile de upgrade Obves".

Lt. Col Kuzin a spus că "kitul de modernizare universală pentru puștile de asalt Kalashnikov permite creșterea eficienței armei cu o dată și jumătate la 300 de metri, pe baza criteriilor "ratei distrugerii", fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte climate".

El a spus că puștile de atac îmbunătățite care au intrat în unităților de recunoaștere vor fi echipate cu "un accesoriu universal pentru focul suprimat".

Seturile de upgrade Obves sunt desemnate oficial ca KM-AK, care reprezintă "komplekt modernizatsii - avtomata Kalshnikova" sau "kit de upgrade - pușca de asalt Kalashnikov".

Kiturile KM-AK Obves includ multe dintre caracteristicile introduse pe puștile din seria AK-200 și reprezintă o dezvoltare ulterioară a seriei AK-100 și a fost inițial desemnată ca AK-100M ("M" pentru modernizare), în 2018. 

Arma are calibru 5.45x39mm.

Vezi și: Rusia înlocuiește armele de asalt. Kalașnikov AK-12 și AK-15, modelele alese pentru Armată

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel