Două submarine rusești au ajuns în portul sirian Tartus

S.I. Catalin / 27 sep 2019 / 22:03

Două submarine rusești și două nave de război sunt în prezent staționate la baza Marinei Ruse  din portul sirian Tartus, relatează Ministerul rus al Apărării rus, relatează agenția de știri Interfax, care îl citează pe comandantul Marinei, Sergei Tronev, potrivit Uawire.org.

,,Ieri, unul dintre submarine, care a îndeplinit misiuni timp de trei săptămâni pe mare, a revenit în punctul de dislocare de la Tartus”, a declarat pentru agenția rusă Interfax comandantul Comandamentului operativ din zona maritimă îndepărtată, Serghei Tronev.

Acesta a precizat că cel de-al doilea submarin și-a completat rezervele și se pregătește de ieșirea pe mare. Potrivit declarațiilor lui Tronev, în prezent, în portul Tartus se mai află trei vedete de luptă și trei nave auxiliare ale Forțelor Navale ale Federației Ruse.

În luna mai 2019, fregata Amiral Grigorovici și nava mică purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo au intrat în portul sirian Tartus, unde se află dislocată o Bază Navală a Forțelor Navale ale Fderației Ruse. După cum a declarat pentru jurnaliști comandantul navei Orekhovo-Zuevo, Aleksei Orliapov, misiunile principale pe care le îndeplinește nava constau în descoperirea și escortarea navelor străine și în demonstrarea drapelului Forțelor Navale în Marea Mediterană.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy