Expoziția virtuală în format 3D cu produse de apărare din Turcia, SAHA Expo, și-a deschis "porțile" - Video

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

În Turcia, la Istanbul, s-a deschis, azi, prima expoziție virtuală din lume, în variantă 3D, destinată produselor de apărare.

Expoziția de apărare SAHA Expo găzduiește 288 de companii naționale și străine.  Evenimentul este organizat la Istanbul de Defense and Aerospace Cluster Association.

Evenimentul este prognozat să dureze cinci luni, și se desfășoară prin intermediul aplicației XperEXPO dezvoltată de firma turcă BITES - o filială a Aselsan. Târgul se va încheia pe 9 aprilie 2021.

În cadrul evenimentului sunt prezentate mai multe produse de apărare, inclusiv dronele Akinci și Bayraktar TB2 dar și elicopterul Atak. În prima săptămână vor avea loc conferințe virtuale cu cei aproape 300 de participanți, transmite Anadolu.

Ministrul turc al comerțului, Ruhsar Pekcan, a declarat că SAHA Expo este al șaselea eveniment virtual care are loc cu sprijinul ministerului pe care îl conduce, iar primele cinci evenimente au avut peste 50.000 de vizitatori.

Haluk Bayraktar, președintele SAHA Istanbul, a declarat că evenimentul este prima expoziție virtuală în format 3D, la nivel global, destinat produselor de apărare.

Evenimentul a fost planificat inițial să fie organizat fizic la Istanbul în perioada 9-13 noiembrie, dar din cauza pandemiei COVID-19, evenimentul se desfășoară în format online.

SAHA Istanbul Defense and Aerospace Cluster Association intenționează să organizeze expoziția fizic la Istanbul Expo Center în perioada 10-13 noiembrie 2021.

 

Citește și: O importantă companie turcească va exporta armament în valoare de peste 100 de milioane de euro

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel