FINCANTIERI participă la BSDA 2018

  16 Mai
FINCANTIERI participă la BSDA 2018
FINCANTIERI participă la BSDA 2018

Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume, lider în inovare și diversificare, va prezenta soluții navale de top, dezvoltate atât pentru sectorul civil, cât și cel militar, cu ocazia Black Sea Defense & Aerospace 2018 (BSDA) în București, în perioada 16-18 mai 2018 (standul B1242).

Fincantieri este principalul constructor de nave occidental care acoperă o gamă largă de produse și o zonă geografică extinsă. Cu peste 7.000 de nave construite - de la vapoare de croazieră la vase militare - și 20 de șantiere navale pe 4 continente, clienții principali ai Fincantieri sunt operatori mari de vase de croazieră, forțele navale italiene, americane și ale altor țări.

Fincantieri este unul dintre ofertanții calificați pentru programul corvetelor din România. Compania are capacitatea și know-how-ul necesare pentru a sprijini România în modernizarea flotei sale militare.

Mai mult decât atât, Fincantieri este un partener industrial pe termen lung, care are un model de afaceri diversificat, cu o poziție solidă de lider pe toate piețele de construcții de nave, cum ar fi cele de croazieră, offshore și militare.

În România, Fincantieri este cel mai mare angajator din industria navală, prin cele două șantiere operate de filiala sa norvegiană VARD în Brăila și în Tulcea, având peste 5.000 de angajați direcți și 3.000 de subcontractori. Astfel, compania este unul din cei mai activi constructori de nave din țară, continuând tradiția românească în acest domeniu.

Investiții

Fincantieri a investit peste 150 de milioane de euro în aceste două șantiere navale în ultimii 10 ani. Investițiile continue realizate în ultimii ani au plasat șantierele Fincantieri din România la un nivel foarte ridicat, dispunând de unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume. Fincantieri are în România aproximativ 400 de ingineri de proiectare, angajați direct de VARD, asigurând astfel o bază credibilă nu doar la nivelul industriei prelucrătoare, ci și pentru transferul și dezvoltarea know-how-ului.

Performanță

În primele trei luni ale anului 2018, veniturile companiei Fincantieri au crescut cu 11% față de aceeași perioadă a anului 2017, în conformitate cu obiectivele Planului de Afaceri 2018-2022 și cu tendințele de creștere înregistrate în ultimii doi ani. Veniturile offshore au înregistrat o creștere de aproximativ 17% față de primele trei luni ale anului 2017. Această performanță se datorează în mare parte continuării strategiei de diversificare operate de VARD, care a generat o creștere a volumelor de producție, mai ales pentru șantierele navale din România.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel