Venezuela nu mai are nevoie de noi arme rusești

S.I. Catalin |
Data publicării:

Fostul vicepreședinte al Venezuelei Tareck El Aissami a declarat că ţara sa nu are nevoie de noi arme rusești - potrivit agenţiei RIA Novosti. În plus, Tareck El Aissami a afirmat că Venezuela nu are nevoie nici de un nou împrumut din partea Rusiei, scrie Rador.

 
 

Potrivit oficialului, în acest moment, Venezuela nu are o astfel de nevoie de arme, deoarece analizează o altă direcție. "În acest moment, facem demersuri în vederea consolidării sistemelor noastre de apărare" - a adăugat El Aissami.

Potrivit unor informaţii anterioare, însă, preşedintele Venezuelei, Nicolás Maduro, intenţionează să obţină armament modern din partea Rusiei.

Maduro a subliniat că Venezuela primeşte astfel de arme ruseşti în mod constant și nu există "nimic extraordinar" în acest sens.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel