Știai că îți poți face programări online la salon? Află de aici cum!

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Au cam trecut vremurile când ne programam la saloanele de hair & beauty prin intermediul conversațiilor telefonice. Se zice că online totul e mai simplu, deci de ce nu ar fi așa și în cazul programărilor?

Este o metodă la îndemână, 100% gratuită și are mai multe avantaje față de metoda clasică. Să vedem mai jos care sunt acestea.

 

Avantajele programării online

 

*nu mai depinzi de agendele saloanelor cunoscute. Prin intermediul programării online ai posibilitatea de a găsi mai multe saloane din orașul tău, iar aplicând câteva filtre de căutare te ajută să obții locul liber exact când îți dorești. Nu peste o zi, nu cu o zi înainte și în niciun caz peste o săptămână, ci fix la data și ora pe care le selectezi.

*ai o urgență, cum ar fi un eveniment ce a apărut pe neașteptate? Nicio problemă! Programându-te online ai șansa să găsești locuri disponibile chiar în aceeași zi, cu câteva ore înainte de marele eveniment, un lucru aproape imposibil sunând pe la saloanele cunoscute.

*nu mai depinzi de programul de deschidere al saloanelor. Dacă seara îți vine ideea că ai vrea a doua zi o transformare a lookului, poți să te programezi la orice oră, fără să aștepți să se deschidă un salon. Astfel îți rezervi locul și stilistul va vedea asta în agenda sa online a doua zi.

*poți alege un salon care să-ți bifeze toate cerințele. După selectarea filtrelor de căutare primești lista cu saloanele disponibile să te primească atunci când ai nevoie. Iar de acolo decizia este a ta. Poți vizualiza poze din salon, cu alte transformări făcute acolo, prețuri, cât durează un serviciu, poți citi recenziile altor clienți și poți vedea și locația exactă a salonului. Astfel te asiguri că alegi un salon și un stilist care să nu te dezamăgească și totodată economisești și combustibil găsind un salon apropiat, fără să conduci jumătate din oraș.

*un astfel de site pentru programari online la salon îți economisește timp și energie, două dintre cele mai de preț resurse pe care le ai. În plus, astfel ai posibilitatea de a avea parte de toate serviciile de înfrumusețare într-o singură săptămână, nu răspândite pe perioade lungi de timp. Un avantaj de luat în considerare în special dacă ești femeie, fiindcă vrei să arăți perfect în câteva zile pentru o vacanță sau un eveniment.

*ai propria ta agendă unde gestionezi cu ușurință programările. Poți să vezi saloanele la care ai fost și poți chiar și anula programările, fără taxe și fără să mai suni la salon.

 

Cum te programezi online

 

Descoperă platforma sau instaleaza aplicatia Stailer, ce va deveni propria ta agendă online de programări la saloanele de hair & beauty. Sunt înscrise saloane din 41 de orașe, găsești în listă orice tip de serviciu de înfrumusețare și cu doar câteva clickuri, în mai puțin de 5 minute, ai programarea făcută.

Aplicația este chiar mai la îndemână și o poți descărca din Google Play, App Store sau App Gallery. Îți creezi un cont sau te conectezi cu pagina de Facebook și poți începe să te programezi. Agenda ține evidența tuturor informațiilor și programărilor. Este mult mai ușor să gestionezi totul online.

 

 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel