Rusia desfăşoară un amplu exerciţiu militar în Peninsula Crimeea (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Rusia organizează, în aceste zile, ample exerciţii militatre la granița cu Ucraina, în Penisula Crimeea, la care participă sute de vehicule militare, tancuri, elicoptere de atac, avioane de luptă și mii de soldați.

Aproximativ 1.500 de parașutiști din divizia de desant-asalt aerian aparținând marii unități din Novorossiysk, subunităţi de artilerie ale corpului armatei flotei rusești din Marea Neagră au dat startul unui amplu exerciţiu militar în Peninsulă Crimeea, cu scopul de a demonstra că Rusia are capacitatea de a disloca un număr mare de trupe într-un timp scurt, în situaţii de conflict, potrivit Defense-Blog.

Exerciţiul militar presupune şi desfăsurarea unor manevre de apărare a litoralului Crimeei, cât şi simulări ale unor atacuri împotriva inamicului.

Paraşutişti ruşi au aterizat în estul Crimeei ca parte a exercițiilor comune ale Forțelor Aeriene și aviației de transport militar, a informat vineri Ministerul Apărării al Rusiei.

Zvezda, postul propagandistic de televiziune al Ministerului rus al Apărării, a prezentat un material video referitor la exerciţiile şi manevrele militare desfășurate de militarii ruşi pe litoralul Peninsulei Crimeea.

La exercițiu au participat peste 1.500 de militari, peste 300 de unități de tehnică militară, precum și 15 avioane Il-76MD ale Aviației Militare de Transport și nave mari de desant ale Flotei ruse din Marea Neagră.

Exercițiul implică, de asemenea, sisteme de rachete cu lansare multiplă Grad, obuziere autopropulsate de 122mm 2S1 Gvozdika, obuziere D-30 de 120mm, mortiere autopropulsate 2S9 Nona de 120mm și mortiere Sâni și Podnos.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel