Poziţiile forţelor ruse de ocupaţie din regiunea Herson, lovite cu sisteme de rachete HIMARS (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

O bază a forţelor ruse de ocupaţie, aflată în satul Brilivka, pe malul stâng al regiunii Herson, a fost lovită cu rachete HIMARS. Unitatea ucraineană ''Flying Skull'', a avut o contribuţie majoră la efectuarea acestui atac, deoarece a utilizat o dronă de recunoaștere, iar coordonatele au fost transmise către unitatea o unitate de foc a unui sistem HIMARS.

În timpul atacului, mai mulţi militari ruși se aflau în două clădiri aflate în satul ucraineana ocupat Brilivka. O dronă Shark, fabricată în Ucraina, a fost utilizată pentru a efectuată recunoașterea în adâncime și pentru a justa coordonatele pentru sistemul HIMARS.

După cum se poate observa în imagini, dronă de recunoaştere Shark a înregistrat tot momentul de la venirea militarii ruși şi efectuarea atacului.

Youtube video image

Apoi, au fost lansate rachete GMLRS de la sistemul de rachete american M142 HIMARS, care au lovit clădirile cu precizie.

Nu este prima lovitură împotriva unui grup de soldați ruși în satul ocupat Brilivka. La sfârșitul lunii iulie a acestui an, un tren cu echipament militar, muniție și personal al armatei ruse a fost lovit în zona gării Brilivka.

După incident, Centrul ucrainean pentru Rezistență Națională a raportat că locuitorii au fost evacuați din propriile case din apropierea gării din satul Brylivka pentru ca aceştia să nu informeze Forțele Armate Ucrainene despre deplasarea echipamentului rusesc.

În contextul apropierii sezonului rece, forțele rusești de pe malul stâng ocupat al regiunii Herson încearcă acum să își organizeze liniile de aprovizionare şi centrele logistice.

Recent, artileria ucraineană a lovit un convoi de invadatori ruși în regiunea Herson. În acel moment, convoiul a fost detectat și de o dronă de recunoaștere, care a înregistrat tabăra rușilor din sat.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel