Urmărește emisiunea live



Mike Pompeo cere strictețe în aplicarea sancțiunilor împotriva Coreii de Nord

Vlad Manolache |
Data publicării:

Mike Pompeo a cerut aplicarea cu "strictețe" a sancțiunilor împotriva Coreii de Nord.

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a cerut joi comunităţii internaţionale să aplice "cu stricteţe" sancţiunile împotriva Coreii de Nord ''până ce denuclearizarea va fi încheiată şi complet verificată'', relatează AFP.

El a apreciat că membrii Consiliului de Securitate al ONU ar trebui să "dea exemplu" şi a denunţat încălcările limitelor impuse Phenianului pentru importurile de petrol şi cărbune, exprimându-şi îngrijorarea cu privire la informaţiile potrivit cărora unele ţări, ''inclusiv din cadrul Consiliului de Securitate'', continuă să primească noi lucrători nord-coreeni, în pofida rezoluţiilor ONU.

Anunț, la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU

Mike Pompeo a declarat miercuri că lucrează pentru organizarea următoarei reuniuni între preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un, dar a precizat că orice întâlnire de acest fel va avea loc cel mai probabil după luna octombrie a acestui an.

Secretarul de stat american a prezidat joi o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU privind Coreea de Nord, unde a lansat un nou apel comunităţii internaţionale să menţină presiunea asupra Phenianului

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel