Forțele Armate Ucrainene vor primi armament și echipamente militare noi

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
complexul de rachete Vilkha-R
complexul de rachete Vilkha-R

Potrivit declarației din 25 iulie a directorului interimar al Departamentului de politică militară-tehnică, dezvoltare armament și echipamente militare, din cadrul Ministerului Apărării al Ucrainei, colonelul Andriy Myasnikov, în cursul anului 2019 în dotarea Forțelor Armate ucrainene vor intra noi sisteme de armament și tehnică de luptă, informează BSMAP.

Potrivit acestuia, până la sfârșitul acestei veri, complexul de rachete ,,Vilha-R", care a trecut cu succes testele de stat, va fi livrat Forțelor Armate ale Ucrainei, resursele financiare pentru aceasta achiziție fiind deja furnizate.

În plus, este de așteptat să se înceapă producția și dotarea unităților militare specializate cu aparatul fără pilot (UAV) ,,Spectator-M1" . modernizat, care a fost recent adoptat de Forțele Armate ale Ucrainei.

Totodată, colonelul Andriy Myasnikov a făcut cunoscut că va fi suplimentat numărul lansatoarelor avansate de rachete antitanc de tip „Stugna-P" și „Corsar".

Pe 24.07.2019, Ucraina a efectuat un nou test cu complexul de rachete,,Vilha-M". Informația a fost dată publicității de către directorul de informare și consultanță al companiei Defense Express, Serghei Zhoretz, pe pagina sa de Facebook.

În cadrul testelor, au fost urmărite proceduri de verificare și îmbunătățire a capabilităților tehnice ale complexului. Lansarea a fost efectuată de specialiștii Brigăzii 107 Artilerie de Rachete - Kremenchug, brigadă care va fi prima dotată cu acest tip de sisteme.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel