Urmărește emisiunea live



Eurosatory 2018. Expoziție pentru profesioniștii din apărare și securitate

  11 Iunie
Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:
Eurosatory 2018. Eveniment pentru profesioniștii din apărare și securitate
Eurosatory 2018. Eveniment pentru profesioniștii din apărare și securitate

Eurosatory 2018 este un eveniment comercial internațional de apărare și securitate, organizat la Paris-Nord Villepinte Exhibition Centre, Franța.

Eurosatory este o expoziție internațională de apărare și securitate care are loc la fiecare doi ani, timp necesar pentru a aduna toată oferta și cererea din domeniile de specialitate. Primul eveniment a avut loc în 1967 și de atunci nu încetează să evolueze. Numărul participanților a crescut mereu, la fel și numărul vizitatorilor și expozanților.

Calitatea incontestabilă a acestei expoziții internaționale se bazează pe patru piloni:

Internațional: Eurosatory reunește expozanți, vizitatori și jurnaliști renumiți la nivel mondial;

Afaceri: Eurosatory oferă expozanților, dar și vizitatorilor, diverse servicii pentru a îi ajuta să își dezvolte oportunitățile comerciale;

Prezentare tehnologică: Eurosatory vine cu un număr mare de echipamente și sisteme;

Un forum pentru idei: Eurosatory sprijină schimbul de opinii cu privire la evoluția apărării și securității între toți jucătorii importanți din domeniu.

După cum indică și numele, Eurosatory găzduiește produse de apărare și securitate atât pentru pământ, cât și pentru aer, de la materiile prime din industrie la piesele de asamblare ale mașinilor sau la sistemele operaționale de arme. Expoziția prezintă vehicule (tancuri, vehicule blindate, camioane), arme de calibru mic, sisteme de comunicații, uniforme, servicii logistice, dar și articole medicale. Securitatea a fost, de asemenea, o problemă importantă în timpul ultimelor expoziții, nefiind ignorată și securitatea civilă cu prezența pompierilor și a altor specialiști.

Eurosatory este cea mai mare expoziție de acest fel din întreaga lume. Evenimentul este închis publicului larg; accesul se face pe invitație și este doar pentru profesioniști (funcționari instituționali, guvernamentali, profesioniști din industrie, toți membri ai oricărei Forțe Armate și de Securitate, poliție și unități de urgență). Accesul este interzis pentru copiii sub 16 ani.

O parte din expoziție se desfășoară în spatele ușilor închise, dar există și expoziții în câmp deschis. Acesta găzduiește o zonă care demonstrează utilizarea efectivă a diferitelor produse: vehicule, mașini de rulare, intervenții tehnice și altele. Aceste demonstrații sunt organizate de două ori pe zi.

VEZI ȘI: The perfect storm is here

 

Evenimentul are loc în perioada 11 - 15 iunie la Paris-Nord Villepinte Exhibition Centre.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel