ALERTĂ de securitate în Germania. Luare de ostatici - UPDATE

Vladimir Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:

A fost stare de alertă astăzi în Germania.

UPDATE    ---   Poliţia germană a anunţat că l-a capturat pe autorul sechestrării unei femei în gara din Koln. Acesta a fost capturat în urma unui asalt în timpul căruia autorul a fost grav rănit. Autoritățile germane nu au oferit precizări cu privire la motivaţiile agresorului. 'Suspectul este sub controlul nostru', a indicat poliţia locală pe contul său de Twitter. 'El a fost grav rănit în timpul intervenţiei, iar echipele de salvare încearcă acum să-l resusciteze', au mai precizat nemții.

Știrea inițială

- Este vorba de o femeie care este ținută ostatică în Gara Centrală din Koln

Are loc o luare de ostatici la Gara Centrală din Koln.  Poliția se află la fața locului și cere oamenilor, prin Twitter, să evite zona. 

Martorii spun că au fost auzite focuri de armă. Informațiile sunt despre o posibilă luare de ostatici într-o farmacie. Se pare că în farmacie se află un bărbat și o femeie, iar bărbatul este înarmat. Poliția nu a oferit informații despre numărul agresorilor sau numărul persoanelor luate ostatice. 

”Există informaţii privind o posibilă luare de ostatici. Poliţia este la locul incidentului pentru clarificarea situaţiei”, transmit autoritățile. 

Un purtătorul de cuvânt al poliției nu a confirmat ipoteza unui act de natură teroristă. Membri ai echipei de negocieri în situaţii de criză au venit de urgenţă la faţa locului. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel