Ziua Porților Deschise la Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul"

Mihai Ciobanu |
Data publicării:

Sâmbătă, 26 mai, între orele 10.00 și 17.00, are loc evenimentul Ziua Porților Deschise la Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul" din Bucureşti. 

Ziua Porţilor deschise la Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul". Evenimentul este organizat în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, sâmbătă, 26 mai, între orele 10.00 și 17.00, la sediul unității din Bulevardul General Vasile Milea nr. 5-7, sector 6.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai unor instituții bucureștene de învățământ și cultură, ai unor muzee, edituri, asociații de cercetași, asociații de reconstituire istorică și de colecționari de efecte militare, reprezentanți ai Poliției Locale. În acest an, invitați speciali sunt militari ai Batalionului 620 Operații Speciale 'Băneasa-Otopeni'.

În cadrul programului, vizitatorii vor putea asculta un concert al Muzicii Militare a brigăzii, vor putea viziona un exercițiu demonstrativ de tip drill-team, o defilare a uniformelor de epocă și exerciții ale militarilor din cadrul forțele pentru operații speciale și ai reprezentanților poliței locale. În plus, vor putea asista la momente de reconstituire istorică din epoci diferite prezentate de asociațiile de profil și vor putea vizita ateliere și o expoziție de tehnică și echipament și standuri de prezentare a carierei militare. De aemenea, va fi amenajat un photo-corner.

Intrarea la eveniment este liberă, accesul fiind permis pe baza prezentării unui act de identitate (doar în cazul persoanelor adulte).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel