Ziua Eroilor marcată de militarii Forţelor Navale Române

Mihai Ciobanu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ziua Eroilor
Ziua Eroilor

Militarii Forțelor Navale Române participă la ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Eroilor.

Ziua Eroilor va fi marcată, printr-o serie de ceremonii, în perioada 16-17 mai, de către militarii Forțelor Navale Române în garnizoanele București, Constanța, Brăila, Tulcea și Babadag.

La București, marinarii vor fi prezenți joi, 17 mai, la ceremoniile militare și religioase care vor avea loc la Monumentul ridicat în onoarea militarilor ofițeri ai Armatei Române și la Mormântul amiralului Vasile Urseanu, în Cimitirul 'Șerban Vodă' (Belu), începând cu ora 10.30, la Mormântul Ostașului Necunoscut (Parcul Carol), la Monumentul eroilor militari căzuți în misiune în teatrele de operații și pe teritoriul României (Parcul Tineretului) și la Monumentul Eroilor Patriei (pe esplanada Universității Naționale de Apărare 'Carol I'), începând cu ora 15.00.

La Constanța, ceremonia militară și religioasă va fi organizată joi, 17 mai, ora 12.00, la Monumentul Eroilor din Al II-lea Război Mondial din Cimitirul Central, iar în județul Tulcea marinarii vor participa la ceremonialul militar și religios care va avea loc la Cimitirul Eroilor joi, 17 mai, ora 12.00, și la ceremonialul militar și religios, la Monumentul Eroilor din parcul orașului Babadag, începând cu ora 10.00.

La Brăila, va avea loc miercuri, 16 mai, un simpozion dedicat Zilei Eroilor, la Muzeul Brăilei 'Carol I', iar militarii Forțelor Navale vor fi prezenți joi, 17 mai, la ceremonialul militar și religios, desfășurat la Briserica 'Sfinții Împărați Constantin și Elena' și în Cimitirul Eroilor 'Sfântul Constantin', începând cu ora 16.00.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel