Veteranii găsesc în REBOOT o speranță

  15 Mai
Ema Apostu |
Data publicării:
Veteranii găsesc în REBOOT o speranță
Veteranii găsesc în REBOOT o speranță

Veteranii, sau cel puțin unii dintre aceștia, au în față un drum lung spre vindecare. Pentru a le veni în ajutor, săptămâna viitoare, marți, va începe un curs gratuit de 12 săptămâni la Centrul comunitar Rockfish Valley din Afton.

Obiectivul principal al programului REBOOT Combat Recovery este de a reduce rata sinuciderii în rândul veteranilor. "Scopul nostru absolut este acela de a avea sinucideri zero", a declarat Cindy Thompson, coordonatorul de acțiune al REBOOT pentru zona Charlottesville. Până în prezent, programul național a avut zero sinucideri printre cei 3.000 de absolvenți ai săi.

"REBOOT este pentru veterani și familiile lor", a spus Thompson, al cărui soț a servit în marină.

Veteranii și membrii familiei se vor bucura de o masă de tip "familie", împreună cu alți participanți la curs. După cină, participanții la curs vor avea posibilitatea de a vorbi deschis despre experiențele lor cu tulburarea post-traumatică.

Inițiatorul proiectului

Thompson a spus că REBOOT a fost pornit de terapeutul Dr. Jenny Owens la Centrul de Resiliență și Recuperare Warrior de la Fort Campbell, Kentucky, în 2011. REBOOT a început cu șapte locații în Virginia, dar, potrivit lui Thompson, a crescut la zece site-uri în întreaga țară. Mai mult de 85 de locații sunt disponibile pentru ca veteranii să participe la program.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel