Sistemele de rachete operaționale-tactice Iskander au fost conectate la Internetul Militar

Până de curând, coordonarea acțiunilor armatei ruse în realizarea unei lovituri nucleare masive necesita o lungă perioadă de timp, dar acum armele nucleare tactice rusești sunt capabile să-și atace țintele aflate în orice parte a lumii în câteva minute, dacă nu câteva secunde, anunță avia.pro. 

Experții au ajuns la această concluzie după ce a fost dezvăluit faptul că sistemele de rachete operaționale-tactice Iskander, ale căror focoase pot fi echipate cu arme nucleare, au fost conectate la „Internetul militar”. "Sisteme ruse anti-rachetă Iskander conectate la internetul militar. Acest lucru permite sistemului să primească o sarcină de zbor determinată în timp real și într-un minut să fie gata să atace ținta. Comanda poate fi dată atât de la prima linie, cât și de la Centrul Național de Management al Apărării din Moscova ”, transmite ziarul Izvestia.

Potrivit experților, acest lucru extinde foarte mult capacitatea militarilor ruși de a răspunde oricărei amenințări.

„Deja, OTRK Iskander are coordonatele principalelor lor ținte pe raza lor de acțiune. De fapt, este necesar doar să selectați o țintă sau să-i reglați noua poziție și să apăsați  un buton al unei rachete pentru pleca spre ea”, a declarat un expert pentru Avia.pro.

Vezi și: Un nou lot de sisteme de apărare aeriană Tor-M2 a intrat în dotarea Batalionului 245 Rachete din Caucazul de Nord

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy