Un nou lot de sisteme de apărare aeriană Tor-M2 a intrat în dotarea Batalionului 245 Rachete din Caucazul de Nord

Eduard Pascu / 23 oct 2019 / 08:39

Ministerul Apărării din Rusia a primit un nou lot de sisteme de apărare aeriană Tor-M2 contractat de la Uzina Electromecanică „Kupol” din Izhevsk, a declarat directorul general al companiei, Fanil Ziyatdinov, la agenția de știri TASS, transmite Jane.

„În octombrie 2019, al șaselea set de sisteme de apărare aeriană, alcătuite din 12 vehicule de luptă dintre care trei vehicule de comandă și control, a fost livrat către Centrul de instruire al Forțelor Aeriene 726 pentru rearmarea Batalionului 245 de rachete din cadrul Diviziei 42 a Districtului Militar de Sud", se spune în raportul Ziyatdinov.

Această livrare a completat contractul pentru furnizarea a șase batalioane Tor-M2. Cu toate acestea, la 19 septembrie, Ministerul Apărării din Rusia a semnat un contract suplimentar cu Kupol pentru o livrare suplimentară de sisteme Tor-M2 și Tor-M2DT, evaluate la aproximativ 1,57 miliarde de dolari. Sistemele din această a doua comandă vor fi livrate între 2019 și 2027, a declarat președintele rus, Vladimir Putin, cu ocazia semnării contractului.

Vezi și: Rusia achiziționează pentru 1,53 miliarde de dolari sistemele antirachetă Tor-M2 și Tor-M2DT 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy