Seminar la Fincantieri. Fregata multifuncțională, vizitată

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Primul seminar "How to become Boat" s-a desfășurat în această săptămână la șantierul Fincantieri din Muggiano, La Spezia. Manifestarea a avut loc în data de 9 aprilie 2018. Evenimentul s-a încheiat cu vizitarea celei de-a 8-a fregate din înzestrarea armatei italiene, FREMM Antonio Marceglia, lansate la începutul acestui an.

Organizat de ”Centro Allestimento Nuove Costruzioni Navali” al Marinei Militare italiene, cu ajutorul companiei Fincantieri și adresat studenților Facultății de inginerie navală de la Universitatea din Genova, evenimentul a fost susținut de importante companii private precum Leonardo, MBDA, Cetena, Baglietto și Blue Hub.

Președintele Camerei de Comerț Riviere di Liguria, Cristiana Pagni, prezent la eveniment, a făcut o prezentare a expoziției Seafuture 2018, programată la baza navală din La Spezia, în perioada 19-23 iunie.

Potrivit comunicărilor prezentate în timpul seminarului, construcția navală se dezvoltă atât din punct de vedere tehnico-tehnologic, cât și în pregătirea și pregătirea echipajelor, noile programe precum FREMM, PPA, LSS, LHD și UNPAV, fiind operate deja în domeniu.

Seminarul s-a încheiat cu vizitarea FREMM Antonio Marceglia, cea de-a 8-a navă de acest tip a Marinei Italiene.

Fincantieri a lansat această a opta fregată multirol a Marinei Italiene, FREMM Antonio Marceglia, în luna februarie a acestui an, la șantierul naval integrat al Riva Trigoso (Genova). După lansare, activitățile de montaj continuă în șantierul naval integrat Muggiano (La Spezia), livrarea navei fiind programată pentru 2019.

Cu o lungime de 144 de metri, nava va avea un deplasament, la o încărcătură completă, de aproximativ 6 700 de tone. Fregata va avea o viteză maximă de peste 27 de noduri și va oferi cazare pentru un echipaj de 200 de persoane.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel