Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, participă la Ziua Vânătorilor de Munte din Braşov

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, participă, vineri, la aniversarea Zilei Vânătorilor de Munte de către Armata Română, eveniment organizat la Comandamentul Brigăzii 2 'Sarmizegetusa' din Braşov.

La finalul vizitei Comandamentului, oficialul NATO va acorda declaraţii de presă, conform unui comunicat de presă.

Ulterior, secretarul general adjunct al NATO va vizita Academia Forţelor Aeriene 'Henri Coandă' din Braşov, unde se va întâlni cu cadrele didactice şi cu studenţii.

Mircea Geoană va susţine un scurt discurs şi va răspunde la întrebărilor cadeţilor şi studenţilor Universităţii Transilvania prezenţi la eveniment.

Conform sursei citate, vizita va include şi Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA), unul dintre Centrele NATO de instruire şi educaţie pentru parteneri.

Tot vineri, Mircea Geoană va susţine un discurs în cadrul Rethink Summit, ce se va desfăşura la Hotel Ana Sport, din Poiana Braşov, şi va avea o întâlnire cu oamenii de afaceri locali, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel