Rusia va livra S-400 Indiei. Sistemele de apărare au fost deja plătite

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Rusia va livra în decurs de 18-19 luni un lot de sisteme de apărare antirachetă S-400 Indiei, care au fost deja plătite de către aceasta din urmă, a informat duminică presa rusă.

"Plata în avans a fost primită şi totul va fi livrat în conformitate cu programul, în aproximativ 18-19 luni", a declarat vicepremierul rus Iuri Borisov pentru canalul de televiziune rus Rossiya-1 TV.

Anterior, cele două ţări au soluţionat o problemă cu plata în avans de către India pentru a se asigura că sisteme S-400 vor fi furnizate conform planificării, a informat agenţia de ştiri TASS.

Moscova şi New Delhi au semnat contractul privind achiziţia sistemelor de rachete S-400 în valoare de 5,43 miliarde de dolari americani în 2018.

Sistemul de apărare antiaeriană S-400, cel mai avansat de acest gen în Rusia, este conceput pentru a învinge o gamă largă de arme moderne şi potenţiale de atac aerian. Acesta este capabil să distrugă ţinte la o distanţă de până la 400 km şi o înălţime de până la 30 km.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel