Rusia efectuează exerciții militare în Marea Neagră, cu peste 30 de avioane şi elicoptere

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Peste 30 de avioane şi elicoptere ale aviaţiei Flotei Ruse la Marea Neagră au fost mobilizate pentru exerciţii militare în zona Mării Negre, potrivit unui comunicat de presă al Ministerul rus al Apărării, citat de agenţia de presă TASS.

 
 

La exerciţii participă inclusiv avioane de recunoaştere SU-24MP şi bombardiere de front Su-24M, aparținând regimentelor de aviație, precum şi avioane de vânătoare SU-30SM, avioane amfibii BE-12 şi avioane militare de transport ușor de tip Antonov, AN-26 şi elicoptere de tip MI-8 şi KA-27.

,,Unitățile de aviație marină ale Flotei Ruse la Marea Neagră sunt în stare de alertă pentru un exerciţiu militar, ca parte a unui control de rutină pentru antrenamentele din perioada rece a anului", anunţă Flota Rusă la Marea Neagră, printr-un comunicat.

Se menţionează faptul că echipajele aeronavelor au elaborat un plan de respingere a unui atac al unui inamic imaginar. Aceste exerciţii au vizat respingerea unui ,,atac din partea unui inamic imaginar, cu relocarea ulterioară a aeronavelor la aerodromurile alternative", a indicat un oficial al flotei.

De asemenea, piloții au efectuat o pregătire de luptă aeriană la distanțe apropiate și lungi, cu implementarea manevrelor de pilotaj de înaltă clasă.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel