Putin spune că Donald Trump i s-a plâns de cheltuielile SUA pentru US Army

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Președintele rus Vladimir Putin a dat în cadrul unui interviu detalii despre o conversație pe care a avut-o cu Donald Trump, omologul său american.

Într-un interviu acordat publicației Tass, Vladimir Putin a dezvăluit faptul că, într-o discuție pe care a purtat-o cu Trump, președintele american s-ar fi plâns de cheltuielile militare pentru apărare pe care Statele Unite ale Americii le au.

Totodată, Vladimir Putin a subliniat că Statele Unite cheltuie mai mult decât Rusia în domeniul apărării.

„Donald Trump mi-a spus că ei au adoptat un buget imens pentru apărare, cred că de 738 de miliarde de dolari pentru anul viitor”, a declarat Putin sursei citate, precizând că președintele american i-ar fi spus acest lucru cu regret.

Președintele rus a făcut referire la anul fiscal 2021, care începe în octombrie 2020.

„Costurile sunt foarte mari. Dar a trebuit să o facă”, s-a rezumat Putin să concluzioneze, fără să intre în alte detalii. Președintele rus a spus totodată că Donald Trump susține dezarmarea.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel