Polonia își modernizează sute de tancuri T-72

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Polonezii au decis să își modernizeze tancurile sovietice T-72.

Cu toate că s-a vorbit despre achiziționarea mai multor tancuri Leopard 2 de către Polonia, Varșovia a decis în cele din urmă să își modernizeze tancurile T-72, chiar dacă acestea vor fi net inferioare celor Leopard 2, chiar și după modificările care le vor fi aduse.

 

Polonia își modernizează tancurile T-72

 

Potrivit celor de la Janes, ministrul polonez al Apărării, Mariusz Blaszczak, a semnat un contract cu Bumar Labedy SA Mechanical, din Gliwice, cu privire la modernizarea tancurilor T-72.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării din Polonia. Totodată, Blaszczak a oferit detalii în ceea ce privește modernizarea, precizând că tancurile sovietice T-72 vor fi echipate cu sisteme moderne de navigație și observare și cu comunicații digitale. Vor fi modernizate peste 300 de tancuri T-72.

Contractul se ridică la valoarea de 460 de milioane de dolari iar modernizarea tancurilor T-72 se va face în perioada 2019-2025.

CITEȘTE ȘI: Ungaria achiziționează tancuri germane Leopard 2 și obuziere Pzh 2000. Berlinul a dezvăluit suma

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel