Peste 160 de tancuri și vehicule blindate au fost livrate Armatei Rusiei și Forțelor Aeriene

Eduard Pascu |
Data publicării:

Trupele terestre rusești și Forța Aeriană au primit peste 160 de tancuri și alte vehicule blindate în prima jumătate a anului 2020, a declarat ministrul adjunct al Apărării, Alexei Krivoruchko.

Printre acestea se numără vehicule de luptă pentru infanterie BMD-4M, BMP-3 și BMP-2 și de asemenea tancuri T-72B și T-80. "Un total de 57 de vehicule blindate noi și 104 reparate au fost livrate armatei și forței aeriene", a declarat ministrul adjunct al apărării, transmite TASS

Directorul executiv al uzinei Kurgan, Pyotr Tyukov, a declarat că întreprinderea va livra, în acest an, 85 de vehicule de luptă pentru infanterie BMP-3. Trupele ruse au primit, de asemenea, 543 de vehicule noi și 145 reparate și modernizate, peste 150 de sisteme de rachete și artilerie, peste 400.000 de arme și peste 2.000 de sisteme de parașută.

Vyacheslav Khalitov, directorul general adjunct al Uralvagonzavod, a declarat că a livrat deja 22 de tunuri Msta-S și 10 artilerii autopropulsate 2S35 „Koalitsiya-SV”.

Citește și: Artileria autopropulsată Koalitsiya-2S35SV a finalizat testele pentru armata rusă

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel