Artileria autopropulsată Koalitsiya-2S35SV a finalizat testele pentru armata rusă

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Rusia anunță că un prim lot de artilerii autopropulsate Koalitsiya-2S35SV calibru 152 mm a finalizat testele pentru armata rusă, a anunțat Ministerul Apărării din Rusia, transmite Jane. 

Raportul afirmă că tunul 2A88 152 mm / L52 a fost testat în patru etape: prima lovitură de „încălzire”, urmată de două focuri cu sarcini sporite, după care a tras de la patru până la opt runde la o singură țintă.

Un lot experimental de patru vehicule a fost produs de UralTransMash, o filială a UralVagonZavod (UVZ). În raportul anual al societății producătoare din 2018 se arăta că dezvoltarea pieselor componente pentru proiectul 2S35 a fost finalizată, deși agenția de știri TASS a anunțat în 2015 că sistemul va fi în funcțiune până în 2017.

Modelul 2S35 este de așteptat să înlocuiască 2S19 Msta-S SPH în serviciul rusesc, a informat TV Zvezda. Într-un documentar despre vehicul, reporterii au arătat că acesta are o rată maximă de foc de 16 runde / min și o rază de 70 km cu muniție asistată de rachetă.

Artileria autopropulsată este echipată cu un sistem cu încărcare automată care permite o rată mare de trageri, precum și cu un sistem de răcire a țevii care pulverizează apă pe brida tunului între focuri. Echipajul este format din trei oameni poziționați în partea din față.

Vezi și: Portugalia va înlocui obuzierele M114A1 de calibru 155 mm

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel