Artileria autopropulsată Koalitsiya-2S35SV a finalizat testele pentru armata rusă

Eduard Pascu / 13 ian 2020 / 10:13

Rusia anunță că un prim lot de artilerii autopropulsate Koalitsiya-2S35SV calibru 152 mm a finalizat testele pentru armata rusă, a anunțat Ministerul Apărării din Rusia, transmite Jane. 

Raportul afirmă că tunul 2A88 152 mm / L52 a fost testat în patru etape: prima lovitură de „încălzire”, urmată de două focuri cu sarcini sporite, după care a tras de la patru până la opt runde la o singură țintă.

Un lot experimental de patru vehicule a fost produs de UralTransMash, o filială a UralVagonZavod (UVZ). În raportul anual al societății producătoare din 2018 se arăta că dezvoltarea pieselor componente pentru proiectul 2S35 a fost finalizată, deși agenția de știri TASS a anunțat în 2015 că sistemul va fi în funcțiune până în 2017.

Modelul 2S35 este de așteptat să înlocuiască 2S19 Msta-S SPH în serviciul rusesc, a informat TV Zvezda. Într-un documentar despre vehicul, reporterii au arătat că acesta are o rată maximă de foc de 16 runde / min și o rază de 70 km cu muniție asistată de rachetă.

Artileria autopropulsată este echipată cu un sistem cu încărcare automată care permite o rată mare de trageri, precum și cu un sistem de răcire a țevii care pulverizează apă pe brida tunului între focuri. Echipajul este format din trei oameni poziționați în partea din față.

Vezi și: Portugalia va înlocui obuzierele M114A1 de calibru 155 mm

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy