O dronă ucraineană Bayraktar TB2 a surprins momentul în care un elicopter rusesc Ka-52 "Alligator" este doborât (Video)

DefenseRomania Team |
Data publicării:
Elicopter rusesc Ka-52 Aligator
Elicopter rusesc Ka-52 Aligator

Forţele Armate Ucrainene au publicat o înregistrare video, realizată de o dronă Bayraktar TB2, care surprinde momentul în care un elicopter de atac rusesc Kamov Ka-52 "Alligator" este doborât.

Drona Bayraktar TB2 de fabricație turcească a filmat momentul în care soldații ucraineni au doborât un elicopter de luptă rusesc Kamov Ka-52 "Alligator" în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei.

Imaginile, care au fost surprinse de camerele dronei Bayraktar TB2, arată cum elicopterul rusesc Ka-52 zboară la joasă altitudine deasupra unei zone de câmpie, când la un momentdat este lovit și se prăbușește.

Analişti militari independenţi de la Oryxspioenkop.com – care au creat o bază de date cu toată tehnica militară rusă capturată şi distrusă pe teritoriul Ucrainei - precizează că armata rusă a pierdut cel puțin 20 de elicoptere de atac Ka-52 Alligator de la începutul agresiunii militare asupra Ucrainei, la 24 februarie.

Elicopterul de recunoaștere și atac K-52 Alligator este destinat eliminării tancurilor, altor vehicule blindate și ne-blindate, a trupelor, a elicopterelor inamice și altor aeronave, pe orice vreme. Rotoarele coaxiale și controlul longitudinal îmbunătățit îi permit să efectueze manevre aeriene complicate.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel